Baqais Ádám06-20-775-31-66, mmade.music.factory@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: Mester szakos zeneszerző
Foglalkozás: zeneszerző, producer, tanár
Max. szintközépfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen7. ker.
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébImádod a zenét, de szívesen értenéd is? Alkotószellemű, lelkes amatőr vagy? Hallod a jövő zenéjét a fejedben, de nem tudod azt megfejteni? Vagy csak egyszerűen érdekel a zene matematikája és elméleti metafizikája? Keress bátran!

Végzett klasszikus zeneszerzőként, sok éves zeneelmélet oktatási tapasztalattal, sokféle műfajra kiterjedő rálátással, személyre szabott zeneelmélet órákat, praktikus tudást adok minden érdeklődő zenerajongónak, kezdőtől egészen felsőfokig! Az óráimon közvetlenül és folyamatosan ültetjük át a megszerzett elméleti ismereteket a hangszerre, legyen az gitár, billentyűs hangszer, cselló, vagy akár elektronikus zeneszerkesztő program.

Ha megbízható, magabiztos tudásra, és a saját hangszereden és alkotóműhelyedben is praktikusan alkalmazható felkészültségre vágysz, fordulj hozzám bizalommal!

Referencia: www.facebook.com/mm.music.factory
Tanít mégszolfézs, zeneelmélet

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégangolt, általános korrepetálást, gitárt, németet, szolfézst

Elena+36-70-610-05-27, vasylyna1@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintprofi
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen5. ker. Váci u.
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébGyere hozzám tanulni viccesen és vidáman. Kedvenc tanarnõd, Elena. On-line oktatást is vállalok!
Tanít mégmagyart(külföldieknek), orosztVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA