Barabás Dorka06-20-573-43-20, barabas.dorka6@gmail.com
Életkor: 23 év
Végzettség: klasszikus zenész OKJ, ELTE BTK ének-zene
Foglalkozás: zongoratanár
Max. szintközépiskolai
Tanulónál22. ker. és környéke, megegyezés szerint és a megfelelő díjazás ellenében Budapest bármely pontján
Saját helyszínen22. ker.
Óradíj4000 Ft/45 perc
EgyébBarabás Dorka vagyok, jelenleg az ELTE hallgatója. 16 éves korom óta tanítok zongorát, szolfézst, zeneelméletet. Kifejezetten kezdőkre specializálódtam, de természetesen vannak idősebb, tapasztaltabb diákjaim is. Az órákon nem feltétlenül a klasszikus zeneirodalomból vett művekből építkezünk, ez mindenkinél személyre szabott. A 22. és 11. kerületben 4000 Ft a 45 perces óra, a belvárosban 5000 Ft. Ha kérdésed van, hívj bátran!
Tanít mégszolfézst, zongorát

Bihari Márton+36-20-513-45-54, biharimarton@yahoo.com
Életkor: 28 év
Végzettség: gitárművész, zenetanár, producer
Foglalkozás: gitárművész, zenetanár, producer
Max. szintprofi
Tanulónálmegbeszélés szerint és online
Saját helyszínen14. ker. Zugló
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébEnglish description below!
11 éves koromban fogtam először gitárt a kezemben. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a kezdetektől fogva a legjobbaktól tanulhattam, és tanulok a mai napig is. Klasszikus gitárral kezdtem, ma már főképp könnyűzenével foglalkozom. Kőbányai Zenei Stúdióban végeztem gitár szakon, ugyanitt emelt szintű vizsgát is tettem pedagógiai továbbképzés keretein belül. Aktív, főállású zenész vagyok, aki többek közt Babos Gyulától és Gyémánt Bálinttól tanulhatott.
Bármely korosztállyal szívesen foglalkozom, akár kezdő, akár haladó szinten vagy. Óráimat releváns zeneelmélettel kötöm össze, melyet a egyből élesben alkalmazunk, és a Te zenei ízlésednek megfelelően fogjuk gyakorlatban kamatoztatni. Gitározás mellett ha a mai dalszerzésről szeretnél tanulni, netán Te magad is szeretnél saját zenét írni, megharmonizálni azt, akkor itt a helyed!
I have broad experience in teaching stundents from foreign countries. If you're interested in understanding how music is written and played nowadays, or simply prefer playing your favourite songs on guitar, contact me! :)
Tanít méggitárt, szolfézstVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA