Barabás Dorka06-20-573-43-20, barabas.dorka6@gmail.com
Életkor: 23 év
Végzettség: klasszikus zenész OKJ, ELTE BTK ének-zene
Foglalkozás: zongoratanár
Max. szintegyetemi
Tanulónál22. ker. és környéke, megegyezés szerint és a megfelelő díjazás ellenében Budapest bármely pontján
Saját helyszínen22. ker.
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébBarabás Dorka vagyok, jelenleg az ELTE hallgatója. 16 éves korom óta tanítok zongorát, szolfézst, zeneelméletet. Kifejezetten kezdőkre specializálódtam, de természetesen vannak idősebb, tapasztaltabb diákjaim is. Az órákon nem feltétlenül a klasszikus zeneirodalomból vett művekből építkezünk, ez mindenkinél személyre szabott. A 22. és 11. kerületben 4000 Ft a 45 perces óra, a belvárosban 5000 Ft. Ha kérdésed van, hívj bátran!
Tanít mégzeneelméletet, zongorát

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégangolt, általános korrepetálást, gitárt, németet, zongorát

Bihari Márton+36-20-513-45-54, biharimarton@yahoo.com
Életkor: 28 év
Végzettség: gitárművész, zenetanár, producer
Foglalkozás: gitárművész, zenetanár, producer
Max. szintprofi
Tanulónálmegbeszélés szerint és online
Saját helyszínen14. ker. Zugló
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébEnglish description below!
11 éves koromban fogtam először gitárt a kezemben. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a kezdetektől fogva a legjobbaktól tanulhattam, és tanulok a mai napig is. Klasszikus gitárral kezdtem, ma már főképp könnyűzenével foglalkozom. Kőbányai Zenei Stúdióban végeztem gitár szakon, ugyanitt emelt szintű vizsgát is tettem pedagógiai továbbképzés keretein belül. Aktív, főállású zenész vagyok, aki többek közt Babos Gyulától és Gyémánt Bálinttól tanulhatott.
Bármely korosztállyal szívesen foglalkozom, akár kezdő, akár haladó szinten vagy. Óráimat releváns zeneelmélettel kötöm össze, melyet a egyből élesben alkalmazunk, és a Te zenei ízlésednek megfelelően fogjuk gyakorlatban kamatoztatni. Gitározás mellett ha a mai dalszerzésről szeretnél tanulni, netán Te magad is szeretnél saját zenét írni, megharmonizálni azt, akkor itt a helyed!
I have broad experience in teaching stundents from foreign countries. If you're interested in understanding how music is written and played nowadays, or simply prefer playing your favourite songs on guitar, contact me! :)
Tanít méggitárt, zeneelméletetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA