Lakatos Linda+36-70-205-51-42, mslindalakatos@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: egyéni vállalkozó nyelvtanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000-5000 Ft/60 perc
EgyébÚgy gondolom, én mindent megteszek, hogy tanítványaim ne szenvedésként éljék meg a nyelvtanulást. Diákjaim főként felnőttek, vagy gimnazisták. Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra, különböző nyelvi játékokat, szituációs gyakorlatokat végzünk, de ugyanakkor fontosnak tartom a nyelvtani ismeretek elsajátítását is. A mindennapi életben arra van szükség, hogy meg merjünk szólalni, de az is fontos, hogy ezt minél kevesebb hibával tegyük. A visszajelzések szerint nem tévedek.
Mindig is tanárnak készültem, 18 éves korom óta adok magán nyelvórákat. 2005-ben elnyertem egy 3 hónapos londoni ösztöndíjat, melynek keretében a londoni Middlesex University-n folytattam tanulmányaimat és élő környezetben fejleszthettem nyelvtudásomat. 2007-ben szereztem diplomámat a Miskolci Egyetemen angol nyelv és irodalom szakos tanár - magyar nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként. Éltem Írországban, és dolgoztam nemzetközi szervezeteknél és multiknál, ahol a hivatalos nyelv az angol volt.
2010-ben a budapesti International House nyelviskolában elvégeztem a CELTA tanfolyamot, mely egy módszertani képzés, amit eredetileg angol anyanyelvűeknek szántak, azzal a céllal, hogy saját anyanyelvüket mint idegennyelvet tudják oktatni. 2013 szeptemberétől 2017 júniusáig a spanyolországi San Sebastian-ban tanítottam egy nemzetközi angol nyelviskolában. A kint töltött idő alatt meglévő spanyol tudásomat sikerült továbbfejlesztenem, 2015 tavaszán letettem a nemzetközi felsőfokú spanyol nyelvvizsgát (DELE C1), így már spanyol oktatással is foglalkozok kezdőtől középfokú szintig. Vállalok felkészítést Cambridge FCE (B2) és CAE (C1) és IELTS nyelvviszgákra, valamint EUROEXAM, Origo, Kitex és Zöldút nyelvvizsgákra, valamint érettségire.
Tanít mégangolt

Petkova Ingrid +36-30-446-78-44, petkovingrid@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
Egyéb¡Hola! 😊
Szeretnéd érteni a salsa dalok szövegét? Vagy Márquez-t olvasnál eredetiben? Vagy nyelvvizsgázni szeretnél? Bármilyen céllal tanulnál spanyolul, szívesen segítek.
Sok-sok éve tanítok spanyolt nyelviskolákban és egyetemeken, Magyarországon és külföldön. Ebben a tanévben Mexikóban voltam ösztöndíjjal. Jelenleg online tanítok, rugalmas időpontokban.
¡Hasta pronto! 😊
Tanít még-

Gyetkó Adrienn06-30-397-64-64, gyetkoadrienn@gmail.hu
Életkor: 23 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen7. ker.
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok!
Adri vagyok és nyelvtanítást vállalok francia, spanyol és angol nyelvből. Keressetek bátran. :)
Tanít mégangolt, franciát

Vikukel Zsófia +36-30-656-55-14, zsofivikukel@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség:
Foglalkozás: tanító
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébKedves Olvasó!
Angol műveltségterületes tanító vagyok egy kéttannyelvű intézményben.
6-14 éves kor között vállalok gyerekeket. De fiatalokat is vállalok nyelvvizsga felkészítésre.
Dél-Amerikában születtem, éltem közel 10 évet ezért szívesen felkészítelek a nyelvvizsgára is, bármilyen korosztályt vállalok.
Várom jelentkezésedet!
Tanít mégangolt

Agnes0034-622-05-81-70, agneslukacs.coach@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség: felsőfokú
Foglalkozás: tanár és coach
Max. szintközép
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébSzia Ági vagyok. 8 éve tanítok angolt alap színtől felsőfokú szintig, miután több évet dolgoztam és tanultam Angliában. Tanítottam Budapest 2 elismert nyelviskolájában. Tanítottam multiknál mint a Deloitte, Ericsson, Metlife, Hotel Intercontinental, Energizer, általános, szak és üzleti angolt. Jelenleg online tanítok angol és spanyol nyelvet Spanyolországból.
Igazi, életszerű, vidám kommunikációs órák. Abban hiszek, hogy, amit egyedül meg tudsz tanulni ahhoz nem kell tanár, a beszéd készség az egyedüli amit nem tudsz egyedül gyakorolni, ehhez kellek én! A kiejtéshez! Én beszéltetni foglak! 😀 Ha félsz megszólalni csodás! Garantálom, hogy 'kikezellek'!😀
Tanít mégangolt

Pusztai Tímea06-30-624-99-25, timeapt@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: MA
Foglalkozás: spanyol tanár
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten belül megbeszélés szerint
Saját helyszínen18. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok! 10 évet éltem Madridban és a madridi Autonóm Egyetemen végeztem spanyol tanári MA-t. Több éves nyelvtanítási tapasztalattal várom a jelentkezésed, ha spanyolul szeretnél tanulni, vagy fejleszteni a nyelvtudásod, illetve nyelvvizsgára vagy érettségire is szívesen felkészítelek.
Tanít még-

Pál Andrea06-30-463-83-51, andreapal08@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb15 éves spanyolországi tartózkodással a hátam mögött vállalok nyelvoktatást minden szinten, beszédcentrikusan, rugalmas időbeosztással, minden korosztálynak 14 év felett. Felkészítek nyelvvizsgára, közép és emelt szintű érettségire, felzárkóztatok, korrepetálok, ösztöndíjasoknak tudásfrissítõt rendszeresen végzek. Csak egyesével foglalkozom a tanulókkal. Hétvégén nem tartok órákat.
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
Egyéb35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000 Ft/90 perc ill 3000 Ft/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégangolt, németetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA