Kisgyörgy Sándorné+36-70-532-31-22, agaliba@freemail.hu
Életkor: 58 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj3600 Ft/60 perc
EgyébAngol és spanyol nyelvtanítás kezdők, középhaladók és haladók részére. Online oktatást is vállalok, és a lakásomon is tanítok. Vizsgára való felkészítés, nyelvtani rendszerezés, felkészülés a szóbeli vizsgaanyagokból és egyéb témakörökből.
Tanít mégspanyolt

Tar Márta Flóra+36-20-570-90-22, tarmartaflora@gmail.com
Életkor:
Végzettség: tanári egyetemi diploma, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító
Foglalkozás: angol-német-matematika-fizika tanár és szakfordító
Max. szintfelsőfok (Business, orvosi, jogi, gazdasági, turizmus, műszaki, kereskedelmi szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen7. ker. Blaha Lujza térnél
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL, ANALÍZIS, NÉMET, MATEMATIKA, FIZIKA, MATEMATIKA IDEGENNYELVEN, MAGYAR MINT IDEGEN NYELV igényes és hatékony OKTATÁST VÁLLAL többdiplomás EGYETEMEN VÉGZETT TANÁRNŐ, SZAKFORDÍTÓ ÉS TOLMÁCS ONLINE a BLAHA LUJZA TÉRNÉL jól megközelíthető, frekventált külön helységben, nyáron hűvös, télen fűtött helyen ELÉRHETŐ ÁRON.
Lelkiismeretes NYELVTAN-, FELADAT- ÉS BESZÉD-CENTRIKUS ANGOL TANÍTÁS, SZINTENTARTÁS, Origó, Business English, TECHNICAL (műszaki) English, GAZDASÁGI, JOGI, TURIZMUS, VENDÉGLÁTÓ, ORVOSI szakmai angol, OECONOM, KITEX, Gazdálkodó, LCCI, zöld út nyelvvizsga, PROFEX, TIT-IXAM, iTOLC, ECL, BME, BGE, Corvinus, DEXAM, Euro, EURO-PRO és IELTS, TOEFL nyelvvizsgára felkészítés. ÁLLÁSINTERJÚRA felkészítés idegen nyelven. Kisgyermekek játékos oktatását is vállalom.
My name is Flora. I teach Math, Physics, English, German and Hungarian as a foreign language private or online. My students are from all over the world. My prices are planned to make it comfortable for residents of all countries to learn.
I am a professional Math and Physics tutor, qualified teacher of English and German languages, English interpreter and professional translator. I have always been interested in the structure and nature of languages and natural laws as well. I would like to make it possible for you to find a Hungarian language teacher or a tutor from any of my other subjects with experience and patience.
I offer anyone available online(via skype)/private lessons at reasonable prices.
Németből érettségire, középfokú általános nyelvvizsgára felkészítő (ORIGÓ, EURO, ECL, BME, ÖSD, Goethe) nyelvi oktatást és ZÖLD ÚT, KITEX gazdasági nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítést vállalok.
Matematikából, fizikából jó hangulatú órákkal, hatékony, feladat, vizsgacentrikus felkészítést tartok egyetemistáknak is, de minden korosztályt szeretettel látok, analízis szakterülettel, akár angol nyelven is.
Szeretettel várom azok jelentkezését, akik
- eredményes közép- vagy emelt szintű érettségit tennének
- középiskolába járnak, és javítani szeretnének eredményeiken
- szeretnék, ha valaki elmagyarázná, amit az órán nem értettek meg
- főiskolán, egyetemen zh-ra, vizsgára szeretnének sikeresen felkészülni
- osztályozóvizsgára/pótvizsgára készülnek
- nyelvvizsgázni szeretnének
- állásinterjúra készülnek
- szinten tartást vagy tanulni szeretnének.
Maximális eredményt hozom ki diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a kölcsönös együttműködés, a házi feladat és minden felvetődött probléma tisztázása. Azon kevés tanárok közé tartozom, aki a tanítást hivatásának tekinti, legyen szó bármely általam EGYSZERŰEN és ÉRTHETŐEN tanított tárgy oktatásról középiskolásoknak, felnőtteknek akár idegen nyelven is. Szívesen segítek bármiben, szakmai, szaknyelvi szinten és idegen nyelven is, tanulásban, fordításban, beadandóban. PÓTVIZSGÁRA felkészítek, Szabad kapacitás függvényében HÉTVÉGÉN IS tanítok.
Szükség szerint igazodik az órák hossza 60, 90 vagy 120 percre a kiváló eredmény elérése érdekében. Gyors, hatékony, KÖNNYEN megtanulható online és papír alapú tananyagokkal állok rendelkezésre.
Tanít méganalízist, fizikát, magyart (külföldikenek), matematikát, németet

Hembach András06-20-545-46-66, 06-1-355-07-26, hembach.andras@gmail.hu
Életkor: 57 év
Végzettség: Külker Főiskola, ELTE Tolmácsképző
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (üzleti, gazdasági, pénzügyi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen16. ker.
Óradíj2500 Ft/45 perc (dupla órákat tartok)
EgyébAngol nyelvoktatást vállalok sok éves gyakorlattal alap/közép/felsőfokon - mind általános mind speciális nyelv (üzleti, gazdasági, pénzügyi szaknyelv) a XVI. kerületben, az Örs Vezér tértől 10 perc busszal. Óradíj: 2500Ft/45 perc. Rugalmas óra egyeztetés délelőttre és délutánra.
Segítek hatékonyan felkészülni konkrét nyelvvizsgára alap/közép/felsőfokon (pl: BME,TOEFL, ITK-Origo, TELC, ECL, Cambridge, Eurocity, Zöld út, IELTS), érettségire (közép- és emeltszinten). A sikeres oktatás lényege, hogy a kívánt cél elérése mellett olyan nyelvtudás kerüljön tanulóim kezébe, melyet már önállóan is tudnak tovább fejleszteni, használni. Minden korosztályból várom a tanulni vágyók jelentkezését, gyerekeket 9 éves kortól tanítok.
Az órai gyakorlatok megoldása olyan laza, célirányos légkörben zajlik, amely óhatatlanul meghozza a nyelvtanulás iránti kedvet és a nyelv szeretetét, ami az intenzív foglakozások alapja. Kommunikációs készség fejlesztés, szinten tartás és korrepetálás. Meglévő tudás mellé önbizalom szerzés. Magántanárként azt az élő angol nyelvet igyekszem tovább adni, amelyet tolmácsként én is használok, fejlesztek. Számlaképes.
Minden tananyagot biztosítok a diákjaimnak: vizsga teszteket, angol újságcikkeket, vizsga laborszövegeket, szöveg-elemzéseket, vizsga szövegfordításokat angolról magyarra és magyarról angolra, szöveg tömörítéseket, képelemzéseket, memória gyakorlatokat, szöveg kiegészítéseket, téma kidolgozásokat, nyelvtani összegzőket. Hembach András, ELTE BTK és Külkereskedelmi közgazdász diplomával.
Szakfordítást is vállalok!
hembach-andras.webnode.hu
Szeretettel várok minden érdeklődőt!
Tanít még-

Lábdi Gábor06-30-306-33-57, labdigabor@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség: angol nyelvész, angol irodalom és nyelvszakos bölcsész tanár, alkalmazott nyelvész
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Somogyi út
Óradíj4000 Ft/60 perc
Egyébszlogen: A tudás legyen veled
Kedves Nyelvtanuló!
Az angol egy könnyen tanulható nyelv, és ha eddig nehéznek érezted tégy egy próbát nálam, hogy te is megtapasztald ez nem valami kötelező ragály, hanem egy élmény, egy jó időtöltés és végül, de nem utolsó sorban hasznos tudás, amelyre szükséged lehet a sikeres jövőd érdekében.
Számlaképes angol bölcsész-tanár vagyok, akinél az órák mind a magánszemélyeknél, mind a cégeknél egyénileg személyre, kiscsoportra szabottak. Az órák Igényeidnek megfelelően beszéd centrikusak, nyelvtani rendszerezők, vagy ha a munkádhoz van szükséged az angol nyelvre, akkor interjú vagy szaknyelv központúak.
Magamról:
Az angol nyelv iránti érdeklődésem már 10 éves koromban elkezdődődött. Jelenleg 15 év sikeres nyelvoktatási tapasztalattal rendelkezem a magánszektorban, amelyből 5 évet ismert nemzetközi és hazai cégeknél töltöttem. Tanulmányaimat angol nyelven végeztem, melynek során három diplomát is szereztem, mint angol nyelvész, angol irodalom és nyelvszakos tanár és alkalmazott nyelvész.
Tevékenységi köreim:
Cégek
A dolgozók általános és szakmai ismereteinek idegen nyelvi szinten-tartása és bővítése, bármely hazai és nemzetközi nyelvvizsgaközpont által meghirdetett alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítése, fordítás, tolmácsolás, felsővezetők idegennyelvi képzése, prezentációkészítés, meetingek előkészítése, közös kidolgozása, tárgyalástechnikai ismeretek, tananyagfejlesztés.
Magánszemélyek
Egy nyugodt és csendes környezetben egyéni és kiscsoportos keretek között vállalok angolból korrepetálást, érettségire, alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítést, fordítást, tolmácsolást, önéletrajzírást, valamint interjúra való felkészítést, igény szerint skype-on is.
Az oldalon látható ár a lakossági nyelvoktatásra vonatkozik, a cégek különböző szolgáltatásainak árai telefonon illetve e-mailben egyeztetendők.
Sikeres Nyelvtanulást kívánok!
Tanít még-

Sántha Zsuzsa06-70-416-46-14, zs.santha4@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintalapfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébNémet nyelvoktatást vállalok, kicsiknek és nagyoknak. Nyelvvizsgára való felkészítés, iskolai korrepetálást. Külföldi munkavállalás miatti nyelvtanulásban is segítek.
Angol nyelvbõl szintén.
Az idõpontot és helyet illetõen rugalmas vagyok. Hétvégén is tartható az óra.
Tanít mégnémetet

Karakas Éva+36-30-339-31-96, vknell817@gmail.com
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónálonline (Zoom, Skype vagy akármi, ami közvetíti a hangot és képet)
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc + ingyenes tananyag + ingyenes írásbeli feladatok ellenőrzése e-mailen
EgyébProfi angol-német oktatás tapasztalt tanárnõvel kezdõtõl a felsõfokig.
+ 10 órás nyelvtani rendszerezõ kurzus
+ állásinterjúra felkészítõ workshop
+ CV-író workshop
Tanít mégnémetet

Székely Hajnalka06-20-996-56-76
Életkor: 38 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen10. ker. Kõrösi Csoma S. út
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb- Angol és latin nyelv oktatásából több, mint 14 éves tapasztalattal vállalok gyors és határozott felkészítést, egyedi igények szerint is, vagy akár nyugodtabb, elmélyültebb bórákat mindkét nyelv mélyebb elsajátítására. Az órák hatékonyan, magas szinten folynak, de emellett a tanítványaim szerint kellemes, vidámak, ösztönzõ hangulatúak is egyben.
- SOS NYELVVIZSGÁRA készítésre is jelentkezhetsz hozzám! GYORSAN, HATÁROZOTTAN, SIKERESEN KÉSZÍTEK a vizsgákra. Az általam felkészített tanítványok általában már elsõre átmennek a vizsgán, ami lehet nyelvvizsga, benti jogi, stb, ezen kívül vállalok még teljesen kezdõk oktatását, korrepetálást, angolból beszédfejlesztést, akár külföldi munkához, útra, latinból a fordítás gyakorlását, nyelvtan még alaposabb elmagyarázását, érthetõbb, könnyebb tanulást.
- A latin nyelv ismeretével - észrevételem, és a tanítványaim észrevétele szerint is - az angol nyelvet is jobban, alaposabban, érthetõben tudom átadni, könnyebb a tanulás.
- Nagy gyakorlatom van olyanok rövid idõn belüli szintre hozásában, akik már többször újrakezdték a nyelvet, vagy visszaesõk! Náluk 1-2 HÓNAP ALATT észrevehetõ eredményt érek el az angol nyelvtan, nyelv megértésében, az addigi tudás rendszerzésében!
- Csoportot is vállalok, rengeteg SEGÉDANYAGOM van; amit tudok adni.
- LELKILEG is jól tudom a tanítványaimat a tanulásra, KITARTÁSRA ösztönözni.
Tanít méglatint

Taczman Mária+36-30-194-60-68, taczmanmaria@gmail.com
Életkor: 34 év
Végzettség: angol-magyar szakos bölcsész és tanár
Foglalkozás: angol-magyar szakos tanár
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónál-
Saját helyszínenJászberény ill. online
Óradíj3000 Ft/60 perc; 4500 Ft/90 perc
Egyéb10 éves középiskolai, nyelviskolai, magántanári tapasztalattal rendelkező pedagógusként vállalok angol és magyar tárgyakból korrepetálást, gyakorlást, fejlesztést, pótvizsgára, nyelvvizsgára, érettségi (közép és emelt szintű) vizsgára való felkészítést, Jászberényi helyszínen és online. Következetes, személyközpontú, megértést segítő módon foglalkozom tanítványaimmal.
Tanít mégmagyar nyelvtant és irodalmat

Szekeres Piroska06-20-482-22-70, szekeres.piro@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angoltanár, tolmács, kereskedelmi szakmenedzser
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsõfok (üzleti, gazdasági, pénzügyi, vendéglátó, idegenforgalmi szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen13. Ker. Árpád-híd, Esztergomi út
Óradíj5000-6000 Ft/60 perc
Egyéb15 éve tanítok általános és szakmai angolt középiskolásoknak és felnõtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsõfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.
Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképzõ tanfolyamon.
Kulcsmegoldásokat igyekszem nyújtani diákjaimnak a gyorsabb fejlõdés érdekében, ahogyan engem is segítettek torontói tanáraim, miután felnõtt fejjel belevetettem magam az angolozásba.
Állásinterjúkra, valamint érettségi, TELC, EURO, LanguageCert, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, Origo, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel tanulóimat általában.
Ha valaki 5-bõl 5-ször jön órára, akkor a 6. alkalom ingyenes számára. Így 6000 Ft helyett átlagosan 5000 Ft lehet a 60 perces óradíj. Az összeg idõarányosan változik, és a 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.
Tanít még-

Biró Ilona+36-30-172-41-17, biro.ilona@wardmaria.hu
Életkor: 42 év év
Végzettség: magyar nyelv és irodalom - , angol nyelv és etika szakos középiskolai tanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline ill. 2., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 12. kerület
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébKedves Diákok!
Biró Ilona vagyok, több évtizedes nyelvtanítási tapasztalattal keresek lelkes, tanulnivágyó tanítványokat angol ill. magyar nyelv és irodalomból felsőfokig, illetve egyetemi felvételiig. Óráim dinamikusak és kommunikációközpontúak, a nyelv logikájára való ráéreztetéssel szeretem fejleszteni a nyelvi pontosságot. Célom, hogy örömmel tanuljanak a dákjaim, ráérezve a nyelvek fontosságára, gondolatainkat formáló voltára, így igényességére.
Óradíjak:
45 perces angolóra (online): 3000 Ft/45 perc
45 perces magyar nyelvtan vagy irodalomóra (online): 2500 Ft/45 perc
45 perces angolóra kiutazással, ill. belvárosi helyszínnel: 3500 Ft/45 perc
45 perces magyar nyelvtan ill. irodalom óra kiutazással, ill. belvárosi helyszínnel: 3000 Ft/45 perc
60, ill. 90 perces órákra is lehetőség van, áruk részarányos. Középiskolásokat és felnőtteket várok elsősorban, illetve nagyon lelkes felső tagozatosakat.
Tanít mégmagyar nyelvtant és irodalmat

Christopher Kennedy +36-30-439-97-10, learnenglishwithchrisk@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (jogi, orvosi, üzleti, építészeti szaknyelv is!) (C2, anyanyelvi tanár)
TanulónálBudapesten és környékén, ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj7000 Ft/90 perc
Egyéb
-university educated English teacher now accepting students
-conversational, stylistics, exam resits
-specialities: exam preparation (IELTS, TOEFL), Legal English, Medical English, Architecture English, Business English
-individual lesson tailored to student’s requirements
-proofreading service also available
-competitive rates
-initial free 15 minute telephone conversation for assessment
-initial contact by TEXT message or EMAIL only
Say goodbye to simple mistakes...In a time of recession, let us focus on progression.
Tanít még-

Nagy Boglárka06-20-463-81-37, nbogika@hotmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: fõiskola, egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, üzleti, turisztikai szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenbelváros
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy Boglárka vagyok, angol, olasz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, munkainterjúra felkészítést, korrepetálást is. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsõfokig: általános, gazdasági, üzleti, turisztikai vizsgatípusokból. Magyar és nemzetközi nyelvvizsgákra egyaránt felkészítek, legalább 10 éves tapasztalattal.
Vállalom gyerekek, csoportok tanítását is.
Az elsõ bemutatkozó óra ingyenes.
Tanít mégolaszt

Edelényi Marianna06-70-559-25-89, ema7@freemail.hu
Életkor: 60 év
Végzettség: ELTE
Foglalkozás: tolmács-fordító, nyelvtanár, idegenvezető
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen9. ker. Sobieski u.,
5. ker. Molnár u. (Országos Idegennyelvű Könyvtár)
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébDupla ELTE diplomával tolmács-fordító, nyelvtanár- és idegenvezetőként keresem a kenyerem. Csupa nyelvigényes szakma. Szívesen segítek másnak is, személyes- és online órák keretében. Erős hangsúlyt helyezek a 'bátorság a beszédhez' fejlesztésére és a nyelvtani hiányosságok alapos tisztázására.
Tanít mégnémetet, olaszt

Kuti Gergely+36-20-523-09-89, kutigergo@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: diploma
Foglalkozás: angol tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen14. ker. Pillangó park
Óradíj3000-4000 Ft/60perc
EgyébKedves Nyelvtanuló! 'Ha eddig csak magoltad, gyere el hozzám és inkább értsd meg velem könnyen.'
Több éves magántanári tapasztalattal rendelkezem, továbbá éveken át multi környezetben angol nyelven dolgoztam. Teljesen kezdőtől a felsőfokig tanítok, beleértve az üzleti nyelvet is. A felkészítést vállalom:
- üzleti angol / állásinterjúra való felkészülés
- nyelvvizsga
- külföldi munkavállaláshoz szükséges nyelvtudás megszerzése
- érettségi
- valamint szinten tartás.
Az órák anyagát, menetét úgy alakítjuk ki, hogy minél hamarabb eljuthass arra a szintre, amire szeretnél, mindezt úgy, hogy jó hangulattal telnek az óráink. Az órák beszédcentrikusak, mivel úgy gondolom egy nyelvet csak úgy lehet elsajátítani, ha sokat használjuk, merünk beszélni és kérdezni (az óráimon pedig ezt bátran megtehetitek). Ezenkívül, hogy az élő nyelvet még könnyebben megtanuld, egy nyelvtanulóknak szóló újságot is felhasználunk.
Óradíjam: 3000 Ft/60 perc, nyelvvizsgára való felkészítés 3500 Ft/60 perc, üzleti angol / állásinterjú 4000 Ft/60 perc. Várom jelentkezésed!
Tanít még-

Szijártóné Király Szilvia+36-20-290-40-79, sziksz@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: ELTE német szak
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébJól bevált rendszer szerint tanítok, nagyon jó eredménnyel készítek fel nyelvvizsgára, érettségire. Külföldi munkavállaláshoz segítek rövid idő alatt megtanulni az alapokat.
Ha nem mersz megszólalni idegen nyelven, segítek a félelmeid eloszlatásában és az önbizalmad növelésében. Ha már többször belekezdtél, de mindig abbahagytad a nyelvtanulást, akkor számtalan trükköt mutatok majd neked, ami segít, hogy motivált maradj.
Megtanítom neked, hogyan kell nyelvet tanulni és hogy a különböző ingyenes alkalmazásokkal hogyan tudod megnövelni a nyelvtanulásod hatékonyságát. Mindezt nagyon nagy türelemmel, pozitív, támogató, jó hangulatú órák keretében.
Az online órákról hangfelvétel készül, amit óra után elküldök. Az órán bemutatott szöveges vagy képes dokumentumokat, prezentációkat szintén megkapod. A szavak tanulását személyre szabott szótanító programmal segítem.
Német nyelvtanári és nyelvvizsga biztosi végzettségem van. Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem, középfokig angolt is tanítok.
Tanít mégnémetet

Szabó Erik06-70-953-58-20, erik.angoloktato@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: angol oktatás, fordítás
Max. szintfelsőfok
TanulónálDél-Buda, Székesfehérvár, Velence környéke ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébMinden információ elérhető a www.angoloktato.com vagy www.facebook.com/angoloktatoszaboerik/ oldalakon. Keress meg bátran!
Tanít méggitárt, magyart(külföldieknek), történelmet

Magdolna Magonyi+36-30-528-88-91, magonyimagdolna@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenKecskemét, Kodolányi u.
Óradíj4000 Ft/45 perc
EgyébKedves Nyelvtanulók!
Diplomás nyelvtanár vagyok. Angol és olasz nyelvoktatást vállalok személyesen 4.000 FT / 45 perc áron Kecskeméten vagy online.
Szeretettel várom a kezdő és az újrakezdő nyelvtanulókat is. Akár szabad idődben szeretnék fejleszteni a nyelvtudásukat, vagy nyelvvizsgára készülni.
Alapvetően a gördülékeny kommunikáció begyakorlására helyezem a hangsúlyt az óráimon, így szívesen segítek az idegen nyelven történő prezentációk megtartására való felkészülésben, hiszen ez már alapkövetelmény a felsőoktatásban és sok munkahelyen is.
A munkavilágában sem egyszerű elindulni hiába van meg a nyelvvizsga. Nagy mértékben növelhetjük az esélyeinket, ha gyakorolunk az interjúkra idegen nyelven is, felkészülünk irodai kommunikációból szóban és írásban.
A speciális szakterületek, amivel foglalkozom az ANGOL diplomáciai és nemzetközi kapcsolatok szaknyelv oktatása. Nemzetközi kapcsolatok elemzői végzettséggel több mint 5 évet dolgoztam ezen a területen.
Kérlek, forduljatok hozzám bizalommal.
Tanít mégolaszt

Kondi Krisztina06-31-785-55-05, seeyounyelviskola@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Andrássy út
Óradíj3780 Ft/45 perc, 4500 Ft/60 perc
EgyébÓráim alapja a sok beszéd, melynek alapvető eleme a felszabadultság, jó hangulat, türelem és folyamatos lendület. Mivel beszédcentrikus órákat tartok, diákjaim szinte észrevétlenül sajátítják el a nyelvtani szabályokat, témák köré csoportosítva, a megfelelő szókincs bővítésével. Célom, hogy az órákon megszerzett tudást diákjaim magabiztosan tudják használni bármilyen környezetben, sikerélményük pedig tovább fokozza lelekesedésüket a tanulásban.
Tanít még-

Ványa Anna06-31-785-55-05, seeyounyelviskola@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Andrássy út
Óradíj3780 Ft/45 perc, 4500 Ft/60 perc, 6490 Ft/90 perc
EgyébA beszédcentrikusságban hiszek, óráim lényege a sok beszéd, témák köré csoportosított szókicsbővítés és a legszükségesebb hozzákapcsolódó nyelvtan.
Szeretem a felszabadult, jó hangulatot. Ezt a mentalitást viszem át az óráimba is, hogy biztosan mindenki élvezze a tanulást és diákjaim jól érezzék magukat az oktatás alatt. Így könnyedén, szintve játszva sajátítsák el az angol nyelvet és nehézségeit. Keményen dolgozom azon, hogy a tanulóim magabiztosan és bátran használják a megszerzett biztos tudásukat.
Tanít még-

Parádai Romina06-31-785-55-05, seeyounyelviskola@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Andrássy út
Óradíj3780 Ft/45 perc, 4500 Ft/60 perc
EgyébA vidámság és jó hangulat alapvető elemei az óráimnak. A beszédcentrikus óráimon a tanítás mellett azt is fontosnak tartom, hogy motiváljam diákjaim. Lelkesedésem és türelmem segítségével minden nehézséggel megbirkózom, melyek a nyelvtanulás során felmerülhetnek. Azon dolgozom, hogy diákjaim bátran és sikerélményekkel gazdagon álljanak a kihívások elé.
Tanít még-

Janssens Brigitta+36-70-230-21-70, brigitta.conferences@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébStop learning and start thinking!
• nyelvtani rendszerezés
• összefüggések elmagyarázása
• bevált tanítási módszerek
• kreatív beszédközpontú órák
• rugalmas időbeosztás
• online osztályterem, modern eszközök
• gondosan kiválasztott segédanyagok
• garantált sikerélmény
Közel 20 év tapasztalatával várom jelentkezését!
Tanít még-

Nyemcsok Szilvia06-30-477-56-46, ny.sissy.92@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: angol szakos tanár, általános iskolai tanító
Max. szintközépfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen18. ker. Damjanich u.
Óradíj4000-5000 Ft/60 perc
EgyébKedves tanulni vágyó!
Ha úgy érzed segítségre van szükséged az angol nyelvtan elsajátításában, vagy inkább a kommunikációd fejlesztenéd, esetleg felkészülnél az érettségire vagy csak szinten tartanád a nyelvtudásod, keress meg bátran! Lassan 10 éve tanítok angolt mind iskolában, mind magántanárként (főiskolai pedagógiai végzettséggel C1-es nyelvvizsgával rendelkezek).
Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra, de nem hanyagoljuk el a nyelvtani ismeretek elsajátítását sem. Mindig a tanulóim igényeire szabom az óráimat, célom hogy valódi, használható tudást adjak.
Amire számíthatsz:
- a saját igényeidre szabott órák
- türelmesen, több aspektusból megközelített tananyag
- kommunikáció központúság
- barátságos légkör
Keress bátran e-mailben vagy telefonon!
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat

Mizsák Attila06-20-403-31-65, attilamizsak@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen11. ker. Kalotaszeg u.
Óradíj3500 Ft/90 perc
EgyébMizsák Attila vagyok, nemrég értem haza egy közel 9 hónapos angol nyelvtanfolyamról. A tanfolyam első felét Brightonban, a második felét pedig Cambridge-ben töltöttem, ahol sikeres felsőfokú nyelvvizsgát (CAE) tettem. Az ott töltött idő alatt rengeteget tanultam, valamint megtapasztaltam annak örömét is, milyen érzés egy idegen nyelvet magas szinten a hétköznapokban gond nélkül használni. Habár az angol nyelvet több, mint 10 éve kezdtem el tanulni a középiskolás éveim alatt, azt hiszem ezen legutóbbi tapasztalatom birtokában magabiztosan tudok segíteni bárkinek alaptól középszintig, legyen szó a nyelv szinte bármely szegmenséről.
Számomra talán a legfontosabb szempont, hogy aki velem tanul az angol nyelvet egy lehetőségnek és kihívásnak élje meg, ne pedig egy 'üres' és nehéz tantárgynak.
Különböző érdekes témakörökön keresztül segítek megérteni egy adott tananyagrészt, illetve próbálom azt a lehető legtöbb nézőpontból megközelíteni.
Remélem mihamarabb elkezdhetjük a közös munkát! :-)
Tanít még-

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégáltalános korrepetálást, gitárt, németet, szolfézst, zongorát

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 06-1-410-2853, gagyi.sandor.70@gmail.com
Életkor: 69 év
Végzettség: egyetemi (ELTE Budapest)
Foglalkozás: nyugdíjas
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 30 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnõtteket egyaránt). Nyugdíjas lévén délelõtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégnémetet

Kováts Viktória+36-20-296-91-59, bossaastoria@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: tanár, fordító
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébSok éves tanári tapasztalattal vállalok tanítványokat. A tanítás mellett műfordító vagyok, több megjelent kötettel. Mivel rengeteg időt töltöttem az angol nyelv elsajátításával, számos módszert kipróbáltam a saját tanulási folyamatom során, amiket alkalmazok tanításnál. A módszerem alapja a tanuló saját tanulási stílusának és érdeklődésének kiaknázása, az erősségek figyelembe vétele. Nagy hangsúlyt fektetek az összes készség fejlesztésére, így változatos óratervekkel készülök.
Jelenleg csak online tanítok.
Tanít még-

Dósa Éva+36-30-850-00-71, evedosa@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angol nyelvtanár
Foglalkozás: angol nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébCéljaid eléréséhez szeretnék segítséget nyújtani egyéni igényeid alapján, beszédcentrikus, támogató foglalkozások keretében. 15 éve dolgozom tanárként, azt gondolom,az egyik legfőbb lépés a belső gátak leküzdése: merj beszélni!
'You never fail until you stop trying.'-A. Einstein
Tanít még-

Pálinkás Bernadett06-20-974-44-27, bernadette.palinkas@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: angoltanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Bajnok utca (Nyugatitól 5 percre)
Óradíj3000 Ft/45 perc, 4000 Ft/60 perc
EgyébAngol tanári diplomámra, illetve Amerikában és Kanadában szerzett tapasztalataimra alapozva, egyéni igényekhez igazítom az angol óráimat. Nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanra, a kiejtés minél pontosabb elsajátítására, és szövegértésre, valamint a társalgásra. Szívesen korrepetálok vagy vállalok nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra és külföldi munkavállalásra való felkészítést. Ha te is szeretnéd a nyelvvizsgát minél hamarabb megszerezni, hogy több pontod legyen a felvételin vagy szeretnél megismerkedni az angol nyelvvel, keress bátran!
Jelige: Language is power!
Tanít még-

Azizyan Margarita06-30-723-85-00, azizyan999@gmail.com
Életkor: 18 év
Végzettség: gimnázium
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónál14., 15., 16. ker., megbeszélés szerint
Saját helyszínen16. ker. Csillag u.
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébÁltalános iskolában kezdtem el tanulni az angol nyelvet és annál előbb pedig a horvát nyelvet. A matematikával nekem is sok bajom volt és nem nagyon kedveltem de amint elkezdtem érteni, nagyon megszerettem, mi több az érettségim magasabb lett mint 80%. A módszereim személytől függenek, mivel mindenki más milyen. Többféleképpen elmagyarázom amit nem értenek. Az iskolai házi feladatokkal is segítséget nyújthatok és én is fel fogok adni, viszont nem fogom túl terhelni.
Tanít méghorvátot, matematikát

Ocskó Ágnes+36-70-548-00-65, peld555@hotmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem, KLTE
Foglalkozás: angol - német szakos tanárnő
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline (Az első 2-3 órához házhoz tudok menni.)
Saját helyszínen11. ker. Fraknó u. (a 4- es metrónál)
Óradíj3000 Ft/50 perc, 4500 Ft/80 perc
EgyébAngol-német szakos egyetemi diplomás tanárnő sokéves pedagógiai gyakorlattal oktatást, korrepetálást, felzárkóztatást, beszédkészség fejlesztést, alap-, közép-, felsőfokú nyelvvizsgára, érettségire, felvételi vizsgára, pótvizsgára felkészítést vállal, bármely korosztály részére.
Önéletrajzok, üzleti-, magánlevelek, fordítások ellenőrzését, javítását is vállalom.
Tanít mégnémetet

Mezei Pál06-30-685-07-10
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsõfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégnémetet

Berkes Tímea+36-20-484-75-08, berkes.timi@gmail.com
Életkor:
Végzettség: tanár; CELTA
Foglalkozás: nyelvtanár, pszichológus
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébLassan 25 éve tanítok angolul. Ez alatt az időszak alatt számos tanítványom volt, sokan tettek sikeres nyelvvizsgát, és volt, aki a sikeres nyelvvizsga után is visszajött, hogy az angoltudását fejlessze. Volt, akit prezentációk tartására készítettem fel, és volt, aki azért tanult, mert szerette volna az angolt a hétköznapi életben használni. Igazi öröm számomra, amikor látom, hogy a tanítványaim örömmel tanulnak és fejlődnek, a tanítványaim sikeres nyelvvizsgája pedig kiemelkedő ünnep az én számomra is, különösen, ha valamilyen szempontból küzdelmes út vezetett a sikeres nyelvvizsgához. Óráimat és a tananyagot egyénileg alakítom, az egyéni céloknak és igényeknek megfelelően, de következetesen. Kezdő szinttől felsőfokú nyelvvizsga-előkészítésig vállalok tanítványokat. Különösen nagy gyakorlatot szereztem középfokú nyelvvizsgára való felkészítésben, kezdők és újrakezdők tanításában, valamint elfoglalt felnőttek tanításában. Az órák hosszúsága választható (45, 60 és 90 perces órák, az annál hosszabbat nem ajánlom), lehet kérni nyelvvizsga-előkészítő órát, valamilyen eseményre (prezentáció, állásinterjú, konferencia-előadás, stb.) felkészítő órát, vagy beszédfejlesztő órát. Azoknak, akik inkább önállóan tanulnának, de a nyelvtanban bizonytalanok, húsz alkalmas nyelvtani rendszerező tanfolyamot ajánlok.
Egyelőre online órákat vállalok; több alkalmazás használatában van gyakorlatom. A későbbiekben személyes órákra is lesz lehetőség, de ennek helyszíne egyelőre bizonytalan. Szeretettel várom újabb tanítványaimat!
Tanít még-

Sziráki Katalin E.V.06-70-538-45-27, szirakikati@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: képesített fordító-tolmács
Foglalkozás: egyéni vállalkozó magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen15. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébKedves tanulni vágyó érdeklődők!
Szeretettel és sok éves tapasztalattal várom leendő tanulóimat magánóráimra, Online vagy személyesen, saját helyszínen.
Óráimat jó hangulat és rugalmasság jellemzi, bármelyik formáját is válasszátok a tanulásnak, személyesen, vagy online, és rengeteg segédanyag biztosítása a fokozottabb eredmény érdekében. Egyéni képességek, igények és tempóhoz alkalmazkodva hatékonyabb a nyelvtanulás bármilyen korban.
Elsősorban felnőttek jelentkezését várom, bármilyen szinten, kezdőtől felső fokig, gyerekeket minimum középiskolás kortól.
Tanít mégfranciát

Fertály Zita06-70-431-70-73, fertzeeta@gmail.com
Életkor: 50 év
Végzettség: angol bölcsész és tanár, társadalomtudományi és gazdasági szakfordító
Foglalkozás: gimnáziumi angol tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen3. ker. Óbuda, Flórián tér
Óradíj5000 Ft/90 perc
EgyébÓbudán a Flórián tér környékén várok sok szeretettel minden angolul tudni vágyó embert. 18 éves tanítási és vizsgáztatási tapasztalattal rendelkezem (ECL, LanguageCert, közép és emelt szintű érettségi), de bármelyik nyelvvizsgára felkészítek minden elszánt tanulót.Tanítok business nyelvet, turisztikát és vendéglátást, és sport nyelvet is. Minden korosztály terén van tapasztalatom.Beszédközpontú, egyénre szabott órákat tartok, nyelvtani, szókincsbeli ismeretek fejlesztésével egyetemben. Fénymásolni tudok és egy jó kávé vagy tea mellett hangulatosan megtanítom a nyelvre.
Tanít még-

L. Annamária+36-20-260-59-30, annamari.lohn@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen9. ker.
Óradíj3700 Ft/60 perc
EgyébNegyedéves angol-német szakos hallgató vagyok a Károli Gáspár Egyetemen. Sok időt töltöttem külföldön, az Usában és Angliában, illetve Németországban is volt lehetőségem egy fél évet dolgozni/tanulni.
Egyéni és csoportos angoloktatást vállalok alapfoktól felsőfokig Budapesten bárhol személyesen és online.
Tanít mégnémetet

Kruza Richárd+36-20-623-60-73, richardkruza@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébAmerikai anyanyelvi tréninget ajánlok olyanoknak, akiknek problémát okoz a természetes beszéd, a spontán megnyilatkozás angol nyelven. Az ismert, hagyományos nyelvoktatási módszerek nem feltétlenül működnek, számos esetben nyelvvizsgával rendelkező személyek is bajban vannak ha külföldre mennek. Speciális saját módszert, élő tréninget alkalmazok - amerikai nyelvi környezetet, hogy diákjaim természetes módon kerülhessenek autentikus nyelvtudás birtokába, feszengés és merevség nélkül.
Oktatás online.
Tanít még-

Kruza Anna+36-70-664-43-53, angolbeszedfejlesztes@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébAngol beszédfejlesztés természetes nyelvi környezet létrehozásával online is!
Angol nyelvű oktatást, kifejezetten beszédfejlesztést vállalok. C1-es felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, valamint mivel édesapám angol anyanyelvű, így tőle tanultam kiskoromtól. A legtöbb nyelvvizsgával rendelkezőnek egyforma problémája van, hogy bár a nyelvtan jól megy, a beszéd nem könnyed és zökkenőmentes sőt, a legtöbben megszólalni is félnek, hátha valamit rosszul mondanak.
Óráimon a természetes nyelvi környezetet hozzuk létre: elsősorban beszélgetünk, olvasunk, fordítunk – így fejlődik a leggyorsabban a mindennapi és szakmai beszédkészség egyaránt.
Ha aggódsz a nyelvvizsga miatt, bátortalan vagy a munkahelyeden angolul kommunikálni, vagy csak fejleszteni szeretnéd a beszédkészségedet, akkor szeretettel várlak az óráimon!
Elérhető vagyok e-mailben facebook üzenetben és telefonon.
Az oktatás online Skype-on, facebook hívásban, vagy Viberen zajlik. E-mail: angolbeszedfejlesztes@gmail.com Telefonszámom: +3670 66 44 353 Rólam röviden: Kruza Anna vagyok, 21 éves, írással és képzőművészettel foglalkozom, az ELTE Bölcsészkaron esztétikát hallgatok.
Tanít még-

Mauro DiStefano+36-20-489-45-69, distefanomauro01@gmail.com
Életkor: 49 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc, 6500 Ft/90 perc
EgyébSziasztok! Mauro vagyok, 49 éves nyelvtanár. Olasz anyanyelvű vagyok, de Magyarországon élek. Nagy tapasztalatom van nyelvtanításban, coaching-ban és tréningek tartásában. egész Európában és az Egyesült Államokban is. A diákközpontú, beszédközpontú nyelvtanításban hiszek és abban, hogy lehet nyelvet tanulni jó hangulatban. A diplomáimat olasz-francia-angol nyelv és irodalomból szereztem. Bátran forduljatok hozzám emailben vagy telefonon. Jelenleg csak skype-on vagy más virtuális eszközön tanítok a járványhelyzet miatt, de ezt is nagyon szokták szeretni a diákjaim. A magyar nyelvet egyelőre tanulom, így a közvetítő nyelvek valamelyikén folyik az óra (angol, olasz vagy francia). Kérlek, ezen nyelvek egyikén vegyétek fel velem a kapcsolatot. Köszönöm és várlak titeket sok szeretettel!
Tanít mégfranciát, olaszt

Fazekas Edit06-20-958-59-68, edith.fazekas@gmail.com
Életkor: 54 év
Végzettség: angoltanár és fordító
Foglalkozás: angoltanár és fordító
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker. Deák térnél
Óradíj2800 Ft/45 perc
Egyéb"Érdekes, beszéd centrikus órák a Deák térnél 26 év tapasztalattal! Éltem külföldön, tehát a beszélt nyelvet tanítom, nem a szótárit :- ) Online órákat is tartok. Felkészítelek állásinterjúra, IELTS, EuroPro, Oeconom, Kitex (kereskedelem és idegenforgalom), Origó, BME közép- vagy felsőfokra, érettségire. Tananyagra nem kell költeni, azt én adom. A házi feladatot az órán kívül javítom, hogy minden percet gyakorlással tölthessünk. Reggel 8 és du 2 között az óradíjam 2400 Ft/ 45 perc. Du 2-től este 8-ig 2800 Ft/ 45perc. Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, mert a telefont ritkán tudom felvenni."
Tanít mégmagyart(külföldieknek)

Martin Cooper+36-70- 357-50-31, martincooper56@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás: angol oktató
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
TanulónálBudapesten bárhol ill. online
Saját helyszínen-
Óradíjmegbeszélés szerint
EgyébHi, I have been teaching English in Hungary - both privately and at educational institutions - for almost 30 years; also, I have at least 10 years of teaching experience online. I have worked with people from all walks of life and of all ages. I am a native Englishman from the South West of England. Regarding your tuition - I will design a course of lessons to meet your requirements and, I will supply you with all of your learning material, at no extra cost. I can speak Hungarian so, if you want to call me to make arrangements, we can speak in Hungarian if you prefer. At the moment, I am only accepting students online. However, I think that it is a better way of learning because one is more focused and has the internet at one's fingertips, which is a great learning aid.
Tanít még-

Starkey Felicity+36-30-994-52-98, english.starkey@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: BA
Foglalkozás:
Max. szintfesőfok (C1)
Tanulónálonline
Saját helyszínen9. ker. Angyal u.
Óradíj3000-6000 Ft/60 perc
Egyébwww.youtube.com/watch?v=B9C6DqKtGUo&t=6s
5 éve tanítok/ korrepetálok angolt. Félig amerikai vagyok, nagyon szeretek angolul beszélni, és ezt a lehetőséget átadni másoknak.
I've been teaching English since 2015. I am half American, so I Love to speak in English and pass this great opportunity for others.
Tanít még-

Boros Katalin+36-20-200-33-02, katalinszinkron@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angol nyelvtanár (Msc)
Foglalkozás: angoltanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5500 Ft/60 perc
EgyébSUMMER TIME – tanulj angolul! Csak azt, amire valóban szükséged van. Most ajándékot is kapsz hozzá.
Boros Katalin vagyok, angol szakot végeztem az egyetemen és azóta is több szakmai továbbképzésen vettem részt (drámapedagógiától a jobb agyféltekés nyelvtanulásig). 2003 óta sok-sok tanítványom volt. Mostanra már biztosan tudom, hogy a leggyorsabb nyelvtanulás titka az érdekes tananyag, és ha valóban meg akarod tanulni, mert célod van vele. Én olyan órákat állítok össze, amivel garantáltan eredményes lesz a közös munkánk.
Nyárra egy szuper kedvezményt is kitaláltam. A 3. óra után postán küldök neked egy magazint, de előtte még megtanítom, hogy hogyan használd: mit keress benne, mit írj ki belőle, és melyek azok a részek, amiket egyszerűen lapozz át és hagyd, hogy az agyad magába szívja.
Írj nekem a katalinszinkron@gmail.com email címre.
Az első beszélgetésünk magyarul lesz és ingyenes. Utána minden órán angolul beszélek, de eleinte egy kicsit azért értek magyarul, ha szükséges... :)
Tanít még-

Fügedi Anita06-70-442-22-25, fugedianita@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: fordító és tolmács MA, angol nyelv és irodalom BA, marketing MA
Foglalkozás: angol magántanár, fordító
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3750 Ft/45 perc, szaknyelv: 4000 Ft/45 perc
EgyébGARANTÁLTAN EREDMÉNYES TÁVOKTATÁS
Angliában, a Leicesteri Egyetemen végeztem angol nyelv és irodalom szakon, melyet követően fordító és tolmács-, és marketing mesterdiplomát szereztem.
Több éves tanítási tapasztalattal és számos referenciával rendelkezem, korábban egy nemzetközi magániskolában is tanítottam angolt magyarul nem beszélő külföldieknek. Felkészítést vállalok általános angol és gazdsági angol nyelvvizsgákra minden szinten, továbbá fordító/tolmács vizsgákra, de tudok segíteni abban az esetben is, ha nem a nyelvvizsga a cél, csupán a tudásod szintentartása, felfrissítése vagy fejlesztése. Esetleg állásinterjúra, külföldön élésre vagy munkahelyi prezentációra készülnél? Szeretnéd, hogy valaki lektorálja az angolult írt leveledet vagy beadandódat? Természetesen ebben is tudok segíteni. Mindezek mellett fordítást is vállalok HU-EN és EN-HU nyelvirányokban is. Az óráimat minden esetben az egyéni igényekhez igazítom.
Jelenleg csak online órákat vállalok, 45 perces nyelvórát kedvezményes 3750Ft-os áron, míg üzleti angol órát 4000Ft/45perc díjon vállalok.
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAZ ÓRÁK ONLINE FORMÁBAN TOVÁBBRA IS FOLYTATÓDNAK.
35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000ft/90 perc ill 3000/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

Di Gioia Attila+36-20-983-70-69, a.l.digioia@icloud.com
Életkor: 49 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: angoltanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónálonline
Saját helyszínen
Óradíj4500 Ft/60 perc (3500 Ft/60 perc 10 óra előre vásárolva)
EgyébLearn English with an American teacher who has over 20 years experience.
Practice and improve your conversation, vocabulary, and pronunciation skills using the internet from the comfort and safety your own home.
Ideal for business, study or leisure. Students of all ages welcome.
Lesson Prices:
A) 4,500/60 minutes per 1 lesson paid after lesson
B) 3500/60 minutes per 10 lessons paid in advance
Tanít mégkommunikációs tréninget

Nagy Noémi+36-70-261-64-21, nagynoemitrf@gmail.com
Életkor: 24 év
Végzettség:
Foglalkozás: nyelviskolai angol nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline (preferált platform: Zoom, de megbeszélés szerint)
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébNagy Noémi vagyok, utolsó éves angoltanár-szakos hallgató, illetve számlaképes nyelviskolai és magán angol nyelvtanár. Végzős gimnazista korom óta foglalkozom korrepetálással, nyelvvizsgára, érettségire való felkészítéssel. Az utóbbi évben főképp nyelviskolában tanítottam angolt, ahol rendkívül sokféle emberrel foglalkoztam, jó visszajelzésekkel, sok tapasztalattal gazdagodtam, így úgy gondolom, bárkivel jól megértetem magam. Az interaktív, kommunikációalapú, diákközpontú oktatást részesítem előnyben, de bármilyen igény esetén szívesen segítek az angoltanulásban.
Teljesen kezdő szinttől felsőfokig vállalok korrepetálást, nyelvvizsgára, érettségire való felkészítést. Hasonló szinten lévő osztálytárssal, partnerrel, testvérrel párosóra is megbeszélhető, ez esetben kedvezményes áron vállalom az órát.
Tanít még-

Vass Tamás+36-20-519-89-51, vsstms@gmail.com
Életkor:
Végzettség: ELTE angol szak
Foglalkozás: angoltanár
Max. szintfelsőfok (C1)
TanulónálSzentendre, illetve online
Saját helyszínenSzentendre
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébHa gyermekének keres angoltanárt, vagy saját maga számára fontos, hogy valaki külön feladatokkal folyamatosan gyakoroltassa, forgassa a tananyag szókincsét, és egységes rendszerben magyarázza el a kurzuskönyvek által általában darabokra szabdalt nyelvtant, és azt szisztematikusan, a frissen előkerült szókinccsel együtt segítsen elsajátítani, akkor ebben nagy segítségére lehetek. A szentendrei Ferences Gimnáziumban az elmúlt 25,5 évben rengeteg diákot tanítottam meg angolul, készítettem fel őket különféle közép- és felsőfokú nyelvvizsgára, és dolgoztam emellett nyelvvizsgáztatóként. Rengeteg háttéranyaggal és szókincstanító programmal teszem a tanulást változatossá és hatékonnyá. 12 éves kortól 99 éves korig várom a tanulni vágyókat, legyen szó akár korrepetálásról, érettségire, nyelvvizsgára való készülésről, beszédkészség-fejlesztésről vagy átfogó, hatékony, rendszeres tanulásról. Az első megbeszélés, szint- és igényfelmérés természetesen ingyenes.
Tanít még-

Philip Stanbridge06-20-358-0878, philip.stanbridge41@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébHi, my name is Philip.
Are you worried about your English? I am available to help you improve and become more confident in using English on an everyday basis.
I am a native English teacher with over 15 years' experience teaching English as a foreign language and have helped many people overcome their worries.
I focus on creating fun lessons to suit your needs.
If it is just a chat, keeping your already existing knowledge up to date or taking it to new levels, getting ready for an exam or for that all important job interview, then I can help.
My working hours are from 8am till 8pm Monday to Friday. I can also give Skype lessons if required.
So don't be shy, drop me a line or give me a call.
Prices: 60 minutes 4000 Ft, 90 minutes 5000 Ft.
Tanít még-

Miszlai Éva06-20-382-68-61, miszlai.eva@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: egyetemi angol nyelvtanar szak
Foglalkozás: angol tanar
Max. szintfelsőfok (gazdasági, üzleti, vendeglátás szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Gazdagrét
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébAngol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni az angol nyelvvizsgára, legyen az középfokú, vagy szakmai felső, esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon? Egyéni angol nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat, fordításokat gyakorolunk, sokat beszélgetünk angolul különféle érdekes témákról, teszteket töltünk ki, valamint fogalmazásokat írunk, ezzel is növelve az angol szókincsedet. Ha netán külföldre mennél dolgozni, vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás, szívesen segítek az angol állásinterjúra való felkészülésben is.Esetleg a diplomádat nem tudod átvenni az angol nyelvvizsga hiánya miatt? Pár hónap alatt felkészülünk és megcsináljuk a nyelvvizsgát!
Miért érdemes nálam tanulnod?
- komplett angol nyelvtanulási megoldásokat kínálok, ezért nem kell az angol könyvek beszerzésével, vagy az angol nyelvvizsgák keresgélésével időt töltened.
- barátságos, légkörrel, jó hangulatú, hasznos angolórákkal várlak
- hatékony módszerekkel oktatom az angolt, amit 15 éves angoltanári tevékenységem és több száz elégedett tanítványom tanúsít, akik átmentek az angol nyelvvizsgákon.
- módszereim kommunikatívak, modernek, a négy alapvető készség fejlesztésére alapulnak
- az angol tanfolyamok során nem csak az 'anyagot adom le', hanem megmutatom a sikeres angol nyelvtanuláshoz szükséges módszereket is
- folyamatos továbbképzéseken veszek részt
- a nyelviskolákban az angol tanfolyam indításához meg kell várnod míg összejön a csoportlétszám,vagy ha beteg vagy lemaradsz
- nálam nincs felesleges szöszmötölés az angol órán, szükségtelen ismétlés
- mert a nyelviskolákban általában tartanak tavaszi, nyári, őszi szünetet, Én nem tartok
- jól megközelíthető helyen lakom
- a ház előtt mindig van parkolóhely, nem fizetős
- sokféle módszert, nyelvi anyagot és angol tanulási lehetőséget biztosítok.
Ha beragadt diplomás vagy,az sem probléma! Pár hónap alatt átismételjük, gyakoroljuk, majd megcsináljuk a hőn áhított szakmai, vagy üzleti nyelvvizsgát!
Angol nyelvvizsgák, amikre felkészítek:
általános nyelvvizsgák: Bme, Euro, Pannon, Origo, Telc, Ecl, Tarsalkodo stb.
szakmai, üzleti nyelvvizsgák: Bgf, Bme, EuroPro, Gazdalkodo, Zöld út, Kitex, Oeconom, Lcci.
NEMZETKÖZI NYELVVIZSGÁK IS! IELTS, ESOL, LANGUAGECERT, TOEFL, TOEIC
Tanít még-

Varjasi Tamás06-30-318-28-44, varjasitomi255@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: ELTE Bölcsészettudományi Kar angol nyelv és irodalom szak + angol-magyar, magyar-angol szakfordító és -tolmács
Foglalkozás: tanár, tolmács
Max. szintfelsõfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3500 Ft/45 perc (egy személy esetén)
4000 Ft/45 perc (két személy esetén, vagyis személyenként 2000 Ft)
Ugyanitt céges tanfolyamok 4200 Ft-tól (én megyek ki a céges helyszínre)
EgyébTanuljon angolul szinkrontolmácstól a Nyugati pályaudvar környékén! Oktatás bármilyen szinten.
Felkészítés Cambridge Advanced és Cambridge Proficiency nyelvvizsgákra. (Proficiency esetében kérem, csak azok jelentkezzenek, akiknek már van felsõfokú nyelvvizsgájuk.)
Tolmácsként az orvosi szaknyelv a fõ területem, így orvosi szaknyelvi oktatást is vállalok.
Kifejezetten várom azon diákok jelentkezését, akik az angol nyelvet mélységeiben szeretnék megtanulni.
Tanórák egyesével vagy párosával.
Kérem, hogy aki jelentkezik, elõször emailben keressen meg, ha lehetõsége van rá!
Tanít még-

Furdek Izabella06-31-785-55-05, bella.furdek@seeyoutoday.hu
Életkor: 27 év
Végzettség:
Foglalkozás: See You Nyelviskola ügyvezetõje és tanára
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Andrássy út
Óradíj3780 Ft/45 perc, 4500 Ft/60 perc, 6490 Ft/90 perc
EgyébBudapesten vezetek egy nyelviskolát, ahol csoportos és magán oktatást is vállalok angol nyelvbõl.
A módszer, amiben hiszek az a beszéd centrikusság. A témák köré csoportosított szókincsbõvítés, a legszükségesebb hozzákapcsolódó nyelvtan, és még több beszéd az óráim lényege.Fontosnak tartom, hogy a diákok megtanuljanak feloldódva beszélgetni, hogy mikor egy valós szituációba kerülnek, akkor gátlások nélkül tudjanak kommunikálni.
Nincs könyv, a tananyag az, amit az órán leadok, így egy füzetre és a kitartásodra lesz szükség!
Tanít még-

Ribánszki Péter06-20-268-14-41, peter.ribanszki@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébÜdvözlök minden kedves érdeklődőt!
Sokéves tapasztalattal rendelkező angoltanár vagyok. A varázsszerekkel történő házalás nem az én asztalom, tanítási módszerem a klasszikus és biztos nyelvoktatás elvén nyugszik. Fontosnak tartom, hogy a tanítványaim ne csak 'vizsgafeladat-megoldásból' fejlődjenek, hanem azokat valódi angoltudásuk segítségével tudják megoldani. Ez persze nem jelenti azt, hogy a tanulásnak a lehető legunalmasabbnak kell lennie:) Mindig törekszem arra, hogy a foglalkozás jó hangulatban teljen, a tananyag pedig sokszínűen, érdekes/aktuális témák mentén történjen feldolgozásra.
Egész Budapest területén házhoz megyek, de egyéb helyszín is megbeszélhető. Időbeosztásom rugalmas, ha esetleg iskola/munka miatt váltakozó időpont felel meg.
Tanít még-

Kondora Beáta06-70-546-95-70, kondorabeba@freemail.hu
Életkor: 38 év
Végzettség: fõiskola
Foglalkozás: német-történelem tanár, angol filológus
Max. szintfelsõfok (szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj3000 Ft/60 perc,
szaknyelv: 3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
Angol- , német- és történelemtanár vagyok. Több, mint tíz éve tanítok német és angol nyelvet. Mind az angol, mind a német nyelvet kezdõ (A1–A2), haladó (B1–2) szinten és felsõfokon (C1) is tanítom. Tanítványaim között gyerekek és felnõttek egyaránt vannak. Nagy tapasztalattal rendelkezem a nyelvvizsgák és az érettségi vizsgák terén, legyen szó akár érettségi vizsgáról , a magyar állami - (Origó) , nemzetközi nyelvvizsgáról (Cambridge, Goethe, ECL stb.) akár egyetemi felvételi vizsgáról.
Szakmai nyelvoktatást (vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, fodrászat; egészségügy) is vállalok német és angol nyelven.
A tanórákat mindig a tanuló egyéni képességeihez és igényeihez alakítom. Az órák változatosak, érdekesek és dinamikusak.
Vállalok angol-, német- és történelemoktatást.
Tanít mégnémetet, történelmetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA